Lägenheter

Timmerhusen har fyra lägenheter. De är byggda i gammaldags stil med känsla av kvalitet. Bottenvåningen har en öppen planlösning med vardagsrum och kök. Vardagsrummet har soffgrupp, matbord, TV med DVD samt vedkamin som kan eldas under kalla vinterdagar och kyliga sommarkvällar. Köket är komplett utrustad med spis/ugn, mikrovågsugn, kyl/frys, diskmaskin, kaffebryggare och vattenkokare samt husgeråd och redskap för matlagning. Förbrukningsvaror som kaffefilter, hushållspapper, två rullar toalettpapper, diskmedel och rengöringsmedel finns i lägenheten när du kommer. Badrummet är helkaklat med WC och dusch. Hela bottenvåningen har golvvärme. På övervåningen finns tre sovrum med två bäddar i varje rum. I lägenhet 1, 3 och 4 kan även 2 personer sova i bäddsoffan i vardagsrummet.

Lägenhet 1

49 kvm för åtta personer. På övervåningen finns två våningssängar och en dubbelsäng och på undervåningen finns två sovplatser i bäddsoffa i vardagsrummet.

Lägenhet 2

41 kvm för sex personer. Övervåningen har tre våningssängar. Husdjur är välkomna i denna lägenhet.

 

Lägenhet 3

55 kvm för åtta personer. Två våningsängar och två enkelsängar på övervåningen och två sovplatser i bäddsoffa i vardagsrummet.

Lägenhet 4

55 kvm för åtta personer. Två våningsängar, två enkelsängar på övervåningen och två sovplatser i bäddsoffa i vardagsrummet.